maanantai 24. kesäkuuta 2013

Erkkarihuumaa...

Tuli pistäydyttyä kunnon näyttelyturneella Harjavallassa toukokuun lopulla. Lauantaina oli ykkösryhmän ryhmänäyttely, jossa arvostelemaan tuli ansiokas kasvattajatuomari Salvatore Giannone ja kehässä pyörähteli kiitettävä määrä pyrtsejä, 36 ilmoitettua koiraa. Sunnuntaina oli vuorossa rodun erikoisnäyttely, jossa arvosteluja saneli samoin kasvattajatuomari, rodun ranskalaisen rotuyhdistyksen puheenjohtaja Alain Pecoult. Koiria kehään oli ilmoitettu 46. Ilman odotuksia lähdettiin matkaan, aikeena viettää mukavaa päivää ystävien seurassa ja kuinkas kävikään...? Menestys oli sanalla sanoen huikeaa, siitä koitan yhä edelleen toipua henkisesti.

Kumpanakin päivänä rotunsa parhaaksi leivottiin Joli, FI MVA JV-10 Entre Nous Joli-Bois-Bleue, joka oli sunnuntain erkkarissa myös BIS2.

Oma "pikkupoikani" Merlin, FI MVA FI MVA HeJW-11 JV-11 onnistui yli odotusten, lauantaina PU2 ja sunnuntaina VSP. "Sisu", FI MVA JV-09 Entre Nous Icaquier Doux täydensi menestystä olemalla lauantaina hienosti PU4 ja sijoittumalla sunnuntaina vielä pykälää korkeammalle, PU3. Erinomaisen edestä arvosteltiin myös "Titi-Uu", FI MVA EE MVA LV MVA HeW-10 V-10 EEV-10 BALTV-10 Entre Nous Incarvillée ja lauantaina "likaisen värin" takia EH:lla palkittu "Vissa", FI MVA JV-11 Entre Nous Camomille Bleue oli sekin erkkarissa oma erinomainen itsensä. Ronja, Entre Nous Herbe de Feu sai edellisen tapaan lauantaina EH:n ja sunnuntaina menestys oli oikeinkin mukavaa, ERI ja sijoitus toiseksi suuressa avoimessa luokassa. Kehässä kävi pyörähtelemässä myös nuori "Skip", Entre Nous Merde du Diable, jota rokotettiin monen muun koiran tapaan pienestä koosta, saldona kumpanakin päivänä laatuarvostelun H.

Kasvattajaluokan esittäminen on harvinaista herkkua, asuvathan kasvatit kovin eri puolilla maata ja olenkin aivan sanomattoman ylpeä ja kiitollinen siitä, että te kaikki tulitte paikalle ja jaksoitte pitkät näyttelypäivät loppuun asti! Se kyllä palkittiinkin: lauantaina Entre Nous -kasvattajaryhmä oli ROP ja BIS3, sunnuntaina ROP ja BIS2! Ryhmässä esiintyivät kumpanakin päivänä samat koirat: Joli, Titi-uu, Sisu ja Merlin. Kiitos vielä kerran ystävät upeasta viikonlopusta ihan kaikilta osin! Otetaanhan vielä joskus uusiksi?! Ja jotta ei unohtuisi, niin ihana oli nähdä myös teitä kasvatiomistajia ja kasvatteja, jotka ette kehässä pyörineet!

Ja tässä kuvasaldoa, kiitos Nora Grönlund ja Jaana Viinikka!

Tuplavoittaja ja erkkarin komea kiertopalkinto,
FI MVA JV-10 Entre Nous Joli-Bois Bleue.

Joli isossa kehässä omistajansa Pauliina Pekkasen esittämänä,
yhdessä tuomari Alain Pecoult'n kanssa.

ROP Joli ja VSP Merlin, tuomarina Alain Pecoult.

Lauantain BIS3-kasvattajaryhmä, tuomarina Salvatore Giannone.
 Vasemmalta Titi-uu, Joli, Sisu ja Merlin.

Sama kasvattajaryhmä sunnuntaina, BIS2, tuomarina Alain Pecoult.

Ja vielä Jaana Viinikan ottama, aivan ihana kuva nauravaisesta porukasta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti