sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Zottikselle uusi sulho

Zotzotin syysjuoksua on jo ehditty kuumeisesti odotella ja odotuksen loppumetreillä sulhaspoikakin vaihtui. Zottis pääsee tapaamaan tositarkoituksella Piksua, FIN MVA EE MVA NO MVA EEV-08 Drole d'Oiseau Mon Fine Mouche. Piksu on hurmaavan luonteensa lisäksi myös terveystutkittu mainioin tuloksin, lonkat A/A, kyynärät ja polvet 0/0, silmät ok. Zottis painii samassa sarjassa, lonkat B/A, kyynärät ja polvet 0/0, silmät ok (elokuu 2010).

Toiveissa olisi, että jouluun mennessä jaloissa pyörisi pieniä pyreneesipentuja.
Zotzot. Kuva Nora Grönlund.


Piksu. Kuva Markku Kekäläinen.



Iloisia uutisia!

TiTi-uun (EN Incarvillee) terveystulokset näyttävät vihreää valoa ensi kevään pennutussuunnitelmille. Lonkat palasivat Kennelliitosta tuloksella B/A, kyynärät ja polvet 0/0.

TiTi-uu. Kuva Nora Grönlund.
Velipoika Minor (EN Indigo Bleu) puolestaan kävi Karkkilan näyttelyssä Soile Bisterin tiukassa syynissä. Tulos oli VSP ja Minor vastaanotti toisen sertinsä. Hienoa, onnea Sinikka ja Juha!

Romy mammajumppaa

Romy (EN Harmonia) on jo viimeisillään kantava ja pennut pitävät vatsassa melkoista molsketta. Linjoista täytyy huolehtia kantavanakin, joten Romy on ryhtynyt harrastamaan mammajumppaa:

maanantai 20. syyskuuta 2010

Uusi blogi, uudet kujeet?

No ei, vaan harjoitelma eli aloitetaanpa bloggaus siitä, mihin kotisivujen vanha uutisosio jäi. Kerrataan siis syyskuun päällimmäiset uutiset. Ensinnäkin Romy-russeli laskeutui Luumäelle viime viikonloppuna melkoisen komean päärynavatsan kera. Tarkoituksena olisi, että pikkuisia russelivauvoja saateltaisiin maailmaan kuun viimeisinä päivinä. Tässä kuvassa Romy on vielä hoikka itsensä:

Pentu-uutisia on luvassa myös pyreneesirintamalla. Ensinnäkin Zottiksen juoksua odotellaan jo kuumeisesti, että kasvattaja pääsisi piipahtamaan ulkomailla - sulhohan sijaitsee Tsekinmaalla ja on oikein komea poika. Myös Zottiksen tyttären TiTi-uun (FI MVA EEV-10 Entre Nous Incarvillée) pennutussuunnitelma on lyöty lukkoon. TiTi-uu pääse tapaamaan vallan viehkoa urosta Khaos du Val du Vent Doré, joka vaikuttaa Belgiassa. Alla TiTi-uun "virallinen" valioitumiskuva ja neidon tuleva sulho.