sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Neliviikkoiset russelipipanat

Hyvää alkanutta vuotta! Ruutin pennuille kertyi uudenvuoden kunniaksi mittariin neljä viikkoa ikää ja sen kunniaksi kustakin räpättiin istumakuva, tai ainakin melkein... Osa istui, osa puolimakasi ja osa tahtoi kävellä tutkailemaan kameran linssiä. Ja Höyhis, se olisi juossut!

Pennuilla on muuten jo viralliset nimetkit - Q-kirjaimessa mennään eikä tehtävä ollut ihan helppo, kun teemana on tuttuun tapaan antiikin jumaltarusto. Pieniä myönnytyksiä oli tehtävä ja kaikkien pentujen nimet pohjautuvat tällä kertaa samaan roomalaiseen nimeen erilaisina variaatioina. Tytöt ovat Quintina, Quirina ja Quintella, pojat taas Quintus, Quirinus ja Quintinus. Luultavasti kukaan muu kuin omistajat eivät tule koskaan muistamaan kuka olikaan kukin... :)

Omistajista puheenollen mainittakoon, että pennuille olisi yhä hakusessa rakastavat, monipuolisesti aktiiviset kodit! Muutaman peruutuksen takia kaikki ovat vielä sitä omaa ja oikeaa ihmistään vailla. Tytöistä ainakin Eva, mahdollisesti myös Cecilia, on tarjolla sijoitukseen yhteistyökykyiseen perheeseen.

Cecilia, Entre Nous Quintina.

Eva, Entre Nous Quirina.

Höyhis, Entre Nous Quintella.


Robbe, Entre Nous Quintus.


Chisora, Entre Nous Quirinus.


Edis, Entre Nous Quintinus.


2 kommenttia:

  1. Voi Höyhis, se kuulostaa niin ihanalta sissiltä! <3

    VastaaPoista
  2. Oi, ompas siinä suloisia nappisilmiä ♥ oma tyttönen on jo 1v 5kk ja toista on suunniteltu :D niin ne vaan vie syrämen mennessään noi russelit. Tekee tiukkaa malttaa keväälle saakka, sinne kun tuota toisen ostoa suunniteltiin vasta.. mut toi Höyhis ois niiiiiiin kutkuttavan suloinen.. oikein ihanaa vuoden alkua nassikoille ja lykkyä oman kodin löytymiseen jokaiselle!

    VastaaPoista