sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Nyrkkeilytiimi viisi viikkoa

Meno ja meininki alkaa russelileirissä olla hetkittäin jo vallan vauhdikasta. Pysäyttäisikö joku ajan kulun viiteen viikkoon? Sen ikäisiä pentuja kun katselisi, ihastelisi ja nuuskuttelisi vaikka lopun ikäänsä: ne nukkuvat vielä paljon ja ovat hereillä ollessaan uteliaita, söpöjä ja hauskoja. Ruutin pikku riiviöt ovat toistaiseksi kaikki olleet hyvin reippaita. Ulkonäkörintamalla erot alkavat jo näkyä, kun Chisora ja Eva kasvattelevat itselleen kunnon turkkia, Höyhis ja Cecilia taas näyttävät melko jalkavilta. Robbe on porukan silein - mahtaisiko jäädä peräti aivan sileäkarvaiseksi, sekin olisi sukutaustojen perusteella mahdollista? No, aika näyttää alkaako Robbellekin kasvaa partahaivenia.

Viisiviikkoisten seisottaminen on melko epätoivoista puuhaa, mutta ensimmäiset "viralliset" seisomakuvat tuli kuin tulikin räpsittyä. Ei mitään tähtiotoksia, mutta jotain kuitenkin, olkaapa hyvät:

Robbe.

Robbe.

Chisora.

Chisora.
Edis.
Edis.

Cecilia.

Cecilia.
Eva.

Eva.

Höyhen.

Höyhen.

Ja koska Höyhiksellä on jo ikioma fanclub, niin tässä vielä yksi Höyhis-speciaali, jossa se selkeästi ilmaisee mielipiteensä mokomasta kameralla osoittelusta:

1 kommentti:

  1. Oi eiiiii... Höyhis pieni ♥ mä niin vannotin etten tule kurkkaamaan, mut pakkohan se oli :) Hän on kyl niin lutunen että hauvavauva-kuume vaan kasvaa ja pitäis vielä vähän malttaa sinne keväämmälle. Ja muutkin pennut niin suloisia, ihana katras todellakin. Ja kun muistaa tuon oman nassikan tutustumiskäynnit, just siinä viiden viikon iässä.. Ihania, ihania, ihania russeleita ♥

    VastaaPoista